Rév Gázipari Kft.

True Partner in Pressure

Precision Medical Hordozható Oxigén Koncentrátor

Precicion Medical Hordozható Oxigén koncentrátor - Live Active Five

A Live Active Five HOK molekuláris szűrővel és vákuumnyomásos lengésadszorpció módszerrel állítja elő az oxigéngáz-kimenetet. A környezeti levegő belép az eszközbe, szűrésen és kompresszión esik át. A sűrített levegőt az eszköz ezután a nitrogénelnyelő szűrőágyba vezeti. A szűrőágy ellentétes oldalán koncentrált oxigén lép ki, amit az eszköz az oxigéntartályba vezet, ahonnan az a felhasználóhoz továbbítható.

A kimeneti gáz oxigén koncentrációja 87% és 95,5% közötti tartományban mozog.felhasználó egy orrkanülön keresztül látható el az oxigénnel. Az eszköz impulzusos adagolási eljárást alkalmaz. Az eszköz detektálja a felhasználó belégzésének kezdetét, és egy kimért oxigénimpulzust küld. A következő belégzés detektálásáig nem küld további oxigént. A kiadott oxigén percenkénti térfogata a kiválasztott impulzus-áramerősség beállítása alapján állandó. Az egyes impulzusok térfogata a légzési rátától függően úgy változik, hogy a percenkénti térfogat állandó legyen.

CMV technológia

A szabadalmaztatott CMV (Controlled Minute Volume – Szabályozott Perc Mennyiség) oxigén takarékos áramlás technológiának köszönhetően a készülék megfelelő oxigén mennyiséget szállít a légzés első felében, függetlenül a páciens légzésszámától. A szállított oxigén mennyisége minden esetben automatikusan a páciens légzésszámához igazodik, így az egy perc alatt szállított oxigén mennyisége változatlan marad.

Könnyen használható

Az Live Active Five hordozható oxigén koncentrátor kezelő felülete rendkívül felhasználóbarát, a páciensek könnyedén beállíthatják rajta a kívánt oxigén áramlásnak megfelelő mennyiségét, valamint könnyen leolvasható akkumulátor szint jelzője.

Kicsi és könnyű = a mO₂bilitás szabadsága

A Precision Medical POC a legkönnyebb hordozható oxigén koncentrátor a piacon. 95,5% oxigén tisztasággal. A mobilitás legmagasabb fokának megőrzése érdekében a készülék mellé adjuk a hordozó táskát, a külső akkumulátort és az autós töltőt is.

Kitűnő akkumulátor

A live Active Five hordozható oxigén koncentrátor beépített akkumulátora több, mint 6 és fél óráig üzemel (beállítástól függően). A készülék használható 220V hálózati csatlakozóval és 12V autós töltővel is.

Alacsony karbantartási igény

A live Active Five POC csak egyetlen szűrőt használ, amely vízzel könnyen tisztítható a páciensek által is. A termék 3 év garanciával rendelkezik.

A csomag tartalma:

  • Választott készülék (belső akkumulátor)
  • Hordozó táska
  • Hálózati töltő
  • Külső akkumulátor
  • Autós töltő
  • Orrkanül (2,1 m)

Külön rendelhető:

  • Hátitáska
  • A csomagban foglaltak mindegyike

Felmerülő kérdéseikkel forduljanak munkatársunkhoz bizalommal!

 

 

 

Teljesítmény

max. 5 liter / perc

Méret

21,6 cm magas / 821,4 cm széles / 8,3 cm mély

Készülék súly

2,2kg

Üzemi magasság

Tengerszint feletti 4267m-ig

Üzemi hőmérséklet

5°C és 40°C között

Tárolási és szállítási előírások (hőmérséklet tartomány)

-20°C és 60°C között

Tárolási és szállítási előírások (páratartalom)

95% nem kondenzálóig

Oxigén koncentráció

95,5% között minden fokozaton

Indulási idő és koncentráció

87% O² koncentráció ≤ 10 perc

Hálózat

AC: 100 – 240 VAC (1.0A@120VAC) / DC: 11 – 16 VDC (5.0A@12VDC)

Akkumulátor idő (körülbelül)

Fokozat 1: 6.5 óra / fokozat 2: 4.3 óra / fokozat 3: 2.7 óra / fokozat 4: 2.0 óra / fokozat 5: 1.5 óra

Zajszint

39,7dBA