Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft.

True Partner in Pressure

Tűzoltó palackok

A Luxfer Gas Cylinders cég a magas minőségű, kiemelkedő teljesítményű alumínium tűzoltópalackok legszélesebb skáláját kínálja a jól ismert tűzoltó készülék gyártóknak világszerte. A biztonság és a teljesítmény területén a Luxfer tűzoltópalackjai páratlan eredménnyel, kifogástalanul elégítik ki a használók szükségleteit a világ számos pontján.

A palackok kizárólagosan a Luxfer cég L6X-es alumínium ötvözetéből készülnek. Ez a 6061-os ötvözet a Luxfer által optimalizálva lett, hogy fokozzák a palackok élettartamát, a törésekkel szembeni edzettséget, továbbá, hogy jobban ellenálljon a hasadásnak, szakadásnak.

Az L6X egyedülálló teljesítményének köszönhetően, a Luxfer cég folyamatos sikerekkel átment az összes szigorú vizsgán, amelyeket a főbb világméretű gáz cégek lefuttattak, továbbá felülmúlta azokat az elvárásokat, melyeket minden nagyobb palackszabályozó hatóság a világon felállított.

Több mint 50 országban széleskörűen használják. Nem kevesebb mint 40 millió L6X típusú ötvözetből legyártott Luxfer palack rendelkezik példaszerű eredménnyel, ami a biztonságos, hosszú élettartamú teljesítményt illeti.

 


L6X® alumínium palackok

40%-kal könnyebb az acélpalackokhoz képest, a Luxfer L6X alumínium tűzoltópalack hordozható, rendkívül korrózióálló és anti magnetikus. A méretek

Bővebben